lördag 27 december 2008

Mellandagar

Den engelska julmiddagen var supergod. Sam o Bens mamma hade gjort en massa mat. Kalkon, fasan, stek, grönsaker, rostad potatis med mera . Sen var det massa desserter efter maten , christmas pudding med congacsgrädde o mince paj o en till som jag inte kommer ihåg namnet på.
Så vi blev verkligen mätta o trötta efter den goda julmaten, vissa i sällskapet somnade i soffor o fotöljer efter maten .
Senare på kvällen åkte vi hem till huset o spelade ett parti Monopol , där det fuskades o köpslogs hejvilt i sex timmar innan det stod klart att jag var segrare.
Gårdagen blev en lugn annandag, kollade på fotboll o sen ut på en indisk restaurang o äta lite.
Sen tillbaka till huset o dricka lite öl och leka lite, vi körde chadrader och lite andra lekar in på småtimmarna av dygnet.

Idag ska vi spela en pokerturnering som grabarna o deras vänner spelar årligen . Alla klär upp sig i kostym o har en trevlig "grabbdag" . Detta år blir vi 14st spelare som ska göra upp om titeln. Vinnaren brukar vinna runt 400 - 600 £ vilket inte skulle vara fel att ta hem. Fast det är ju äran som är det stora i denna turnering vore roligt om jag eller Anders vann så äran får vara i Sverige i ett år.


-Vinum vita est-

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller på dig Jullemannen!! :) Låter som ni har det bra där borta..god fortsättning och snart ett gott nytt år.