tisdag 23 december 2008

Tillbaka på Base Camp

Jaha då är man tillbaka på Basecamp Oak Road 16, i Manchester. Kom hit igår efter en tidig start från Stockholm. Var ganska trött hela dagen , men hann med att ta mig ner till centrum ett tag innan jag blev allt för trött på denna julstress. Engelsmännen är fasiken värre än oss svenskar på att härja runt i affärer. Så jag återvände till huset o väntade in att alla skulle komma hem en efter en. Det är alltid lugnast att träffa dem en i taget även om man får säga samma sak 4 ggr. I o för sig så var Ben i extas som alltid när han träffar oss , men han har sin charm trots sin "trummis-Damp".
Kvällen blev en lugn hemma kväll, tittade på när Alice klädde husets gran sen blev det ett par öl o en film.
Anders min gode vän, "kollega" o resekamrat är tyvärr sjuk, han insjuknade samma dag som vi började vår resa. Hoppas verkligen han blir frisk så vi kan ha en rolig o festlig jul här i manchester.

Kommer som sagt bli en liten dubbel jul detta år , eftersom vi ska ha svensk jul imorgon o engelsk på juldagen.
Vi kommer bjuda britterna på sill , jansson , köttbullar med mera imorgon ...
Sen får vi prova kalkon och fasan med mera hos familjen Lashwood. Ska bli riktigt spännande.

Julaftons kvällen kommer vi vara på brittisk julvaka på en pub i grabbarnas barndomskvarter, verkar som vi blir 50-60 pers , enligt grabbarna. Så det kan bli ett substitut till Popkults julvaka som vi missar detta år. Lite synd nu när den är tillbaka i Norrmanskas lokaler .


"Vanligt sunt förnuft är inte vanligt"
-Voltaire-

.

1 kommentar:

Vickiehickietorian sa...

GOD JUL! ha det så bra och hälsa Anders!
kramar från fastbo