onsdag 7 januari 2009

Länge leve torsdagar

Ja, nu ska Torsdagar i Sala bli levande igen. Förr i tiden var det som sagt en stor kväll i veckan i vår lilla stad. Gamla goda tiden med räkafton på hotellet och Quizkvällar på Panini . Nu ska Bjurenvall o jag göra ett försök, att få fart på Salas torsdagar. Vi kommer köra Quizkvällar på Lilla Gömman Kök o Bar , med start den 15 januari. Jag tror och hoppas det kommer bli något.

För konceptet gå ut ta en öl i goda vänners sällskap, och samtidigt tävla mot de andra sällskapen i musik frågesport. Umgås massa människor , leka lite och förhoppningsvis vinna någon gång.
Det känns trots allt som om salas invånare vill ha något att göra på torsdagar. Sen att det kommer ta ett tag att få det till att bli stort , det får man räkna med . Men som sagt nu får det vara slut med passivitet o bara hoppas att det ska hända något , nu försöker vi själva .

Välkommna till Lilla Gömman Kök o Bar den 15 januari på premiären.


"Ingenting är för människan så svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål. "
-Blaise Pascal-

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra Julle!! Sala ska vara glad att dem har er två!!!!

Anonym sa...

Åh, om jag någon gång flyttar hem kommer jag gå varje torsdag. Som förr i tiden: dart på onsdag, räkafton på torsdag, fest på fredag och lördag. Eller som för lääänge sedan när alla var på Bergmästarn!